Деякі рецепти з наших продуктів

КАРБОНАРА

Паста карбонара - це спагетті з тонкими скибочками бекону, залиті зверху соусом з яєць і сиру. Цей соус доходить до повної готовності від жару щойно звареної пасти.

У всіх куховарських книгах описується приблизно однакова техніка приготування пасти карбонара : приготувати сирої соус з яєць і сиру; витопити жир з бекону ; відварити спагеті ; додати соус в гарячі макарони і добре перемішати. Помітне розходження між рецептами полягає лише в кількісному співвідношенні інгредієнтів, - особливо яєць і сиру. Саме це, по всій видимості, і є ключем до успіху.

Яйця складають основу соковитого , шовковистого соусу. Тому дуже важливо не помилитися з кількістю яєць. Ми рекомендуємо взяти 3 яйця на 0,5 кг спагетті . Якщо використовувати більше яєць , то соус буде дуже рідким, якщо менше - черезчур густим і грудкуватим .

Тепер про сир. У Римі використовують пекоріно романо . Це витриманий сир з овечого молока. Можливо , соус з пекоріно здасться вам занадто різким. Спробуйте змішати чверть склянки пекоріно і три чверті склянки парміджано реджано .

Для додання гостроти в соус потрібно додати часник.

Бекон. У Римі карбонара зазвичай готують з солоною свинячий Щоковина . Але можна використовувати той бекон , який ви зможете купити. Обсмажте тонкі скибочки «до хрускоту » і додайте в соус перед тим , як змішати з пастою.

Багато кухарів рекомендують додавати в карбонара вино - сухе червоне або біле. Але в Італії досі не вщухають суперечки про те, чи потрібно це робити.

©Copyright 2013-2019. Powered by Bellissima