Гурманам - В'ялене м'ясо Прошутто
Гурманам - В'ялене м'ясо Прошутто

Гурманам - В'ялене м'ясо Прошутто

Модель: Вяленое мясо прошутто, цена за кг
Наявність: Немає на Складі
Ціна 393.75грн.
Кількість:   В улюблені Порівняти

В'ялене м'ясо Прошуто


Ціна вказана за 1 кг
Пакування 1-1.3 кг
Прошуто (prosciutto - окіст) - італійська шинка, зроблена з окосту, натерта сіллю й пряностями. Чудовий окіст вищої якості. Для нього спеціально вирощують свиней, відгодовуючи каштанами. На околицях Парми їх годують сироваткою, що залишається від виробництва сиру пармезан. Задні ноги свині спочатку завдають сухому засолюванню, потім їх в'ялять не менше десяти місяців. М'ясо після цього виходить тверде, сухе, із чудовим ароматом. Прошуто не потрібно обробляти термічно, оскільки він тоді стає сухим і твердим. Блідо-рожеві, ледве блискучі тонкі скибочки прошуто додають у страви наприкінці готування, а найчастіше нарізають тонюсенькими скибочками й подають на стіл з динею або інжиром, або приправляють супи і юшки невеликою кількістю прошуто. Прошуто роблять у декількох місцевостях Італії. Найкращими з них вважаються пармська шинка (прошуто ді Парма), а також прошуто з Сан Данієле.

 

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Рекомендуємо
©Copyright 2013-2019. Powered by Bellissima