Спагеті Barilla Spaghetti №5 500г
Спагеті Barilla Spaghetti №5 500г

Продукти харчування - Спагеті Barilla Spaghetti №5 500г

Виробник Barilla (Италия)
Модель: Спагети Barilla Spaghetti №5 500г
Наявність: На складі
Ціна 50.72грн.
Кількість:   В улюблені Порівняти

Спагеті Barilla Spaghetti №5


Spagetti - тонка і довга круглі макарони з Італії. Слово спагетті означає нитку.

Три правила приготування спагетті

Правило перше .

Спагеті відварюються , як і інші види подібних макаронних виробів , в підсоленій воді , але мають ту особливість , що їх не можна ламати , а треба відварювати цілком у всю довжину.
Оскільки жодна нормальна каструля не може вмістити відразу довгі макарони , то спагетті ставлять зазвичай вертикально в каструлю і потім поступово згинають , у міру розм'якшення знаходиться у воді частини.

Друге правило

Спагеті завжди варять Аль Денте1 , їх не можна розварювати , а для цього вони повинні бути обов'язково все однакової довжини (ні вкоем разі не потрібно переламлівать , про це зазвичай забувають за межами Італії).

Третє правило

Готується у воді з пропорцією 1 частина - спагетті , 3 частини - води.
Одна порція це близько 150г спагетті сухих .

Правильно їмо спагетті
Їдять спагетті з різними приправами , але найчастіше з тертим пармезаном (або іншими за смаком сирами ) і різного роду соусами.
Метод їжі спагетті також повинен дотримуватися. Ложку тримають у лівій руці , а вилку в правій , виделкою беруть ( наколюють ) і витягують порцію спагеті і , спираючись на ложку , навертають на вилку спагетті не пориваючи її . Вилку зі спагеті підносять до рота , звільненій ложкою одночасно беруть приправу і закушують нею . Без дотримання цих правил їжа спагетті може привести до різного роду конфузів : ковзанню тарілок (якщо навертають на вилку , спираючись прямо в тарілку ) , вислизанню ненавернувшіхся спагетті на скатертину і на коліна обідають , що не настільки смачно і порушує уявлення про своєрідність страви.
Схоже на спагетті виріб як за розмірами , так і за формою , перетину , але має кілька менший вміст яєць в тесті і тому більш світле , ніж спагетті , в Італії носить назву " феделіні " , але за межами Італії також називається спагетті (див. також макарони) .

 

Примітка
1 ) "Аль Дент" - перекладається як " на зубок " і означає ступінь приготування макаронних виробів. Макаронні вироби в такому стані досить тверді і не розварені . До стану Аль денте можна зварити тільки макаронні вироби з твердих сортів пшениці.

Виробництво засноване на твердих сортах пшениці вищого сорту.

Вага : 500г

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Рекомендуємо
©Copyright 2013-2019. Powered by Bellissima