Вафлі з карамельної начинкою Stroop Wafels Heerlijck Banket Stroop Wafels Heerlijck Banket - цей дивовижний делікатес можна по праву вважати таким же символом Голландії. Голландці називають їх Stroopwaffles , що в перекладі означає " вафлі з патокою " або " карамельні вафлі " . Складаються вони з двох тонких вафель , з'єднаних особливим карамельним сиропом. Вафлі випікалися із залишків тіста з водою і покривалися сиропом. Рецепти приготування традиційних карамельних вафель протягом століть залишилися незмінні . Головний секрет цих солодощів - високоякісне тісто. Невеликі кульки з нього містилися в вафельницю , притискалися пресом і обсмажувалися до золотистої скоринки. Потім спеціальним ножем вафлям надавалася кругла форма , а вже вирізані вафлі разрезались на дві половини , змащувалися смачною карамельною начинкою і з'єднувалися між собою. Сьогодні справжні Stroopwaffles - результат тонкого мистецтва кондитерів. Традиційно , перед вживанням карамельну вафлю слід підігріти , накривши нею чашку гарячого чаю , кави або молока. Вага: 480гр