Макарони Combino Penne Rigate 500г
Макарони Combino Penne Rigate 500г Макарони Combino Penne Rigate 500г Макарони Combino Penne Rigate 500г Макарони Combino Penne Rigate 500г Макарони Combino Penne Rigate 500г

Продукти харчування - Макарони Combino Penne Rigate 500г

Виробник Combino LIDL (Италия)
Модель: Макароны Combino Penne Rigate 500г
Наявність: На складі
Ціна 31.19грн.
Кількість:   В улюблені Порівняти

Макарони Combino Penne Rigate


Пенне (італ. penne ) - вид коротких макаронних виробів; трубочки - пір'я діаметром до 10 мм і довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями.
Назва цього виду пасти походить від італійського слова « penna » - « перо» . Пенне рігате - один з найулюбленіших форматів пасти всього італійського півострова , для якого майже в кожному регіоні свою назву. Наприклад , в Умбрії їх називають « Споле » ( від іт . Spole - човники ) , а на півдні - « малтальяті » ( від іт . Maltagliati - погано нарізані) .

Пенне рігате (італ. Penne rigate ) - ребристі пір'я ,
Пеннетом рігате (італ. Pennette rigate ) - ребристі пір'я меншого розміру ,
Меццо пенне рігате (італ. Mezze Penne Rigate ) - ребристі пір'я , коротше і товстіше , ніж пенне рігате ,
Пенне позбав (італ. Penne lisce ) - гладкі пір'я ,
Пенне меццане (італ. Penne mezzane ) - гладкі пір'я , довше і тонше , ніж пенне позбав ,
Пенне а кандела (італ. Penne a Candela ) - гладкі пір'я , коротше і товстіше , ніж пенне позбав ,
Пенне пікколо (італ. Penne piccole ) - маленькі пір'я .
Застосування [ред | правити вихідний текст ]

Пенне , як правило , готуються до стану « аль денте » , а потім подаються з соусами. Пенне також часто додають в салати і запіканки.

« Al dente » ( аль денте ) - означає ступінь приготування пасти , в перекладі з італійської мови (італ. Al dente ) означає « на зубок ». У стані Al dente макаронні вироби ще досить тверді і не встигли розваритися . Для того , що б добитися Al dente , слід дотримуватися певного часу приготування. Зазвичай пасту варять вказане на упаковці час , але , щоб вона вийшла Al dente , потрібно варити на хвилину менше.
Не всі макаронні вироби можна приготувати таким способом. Справа в тому , що справжню пасту виготовляють в Італії тільки з твердих сортів пшениці , в яких міститься більше білка і клейковини , а значить і борошно виходить більш щільною. Якщо паста приготовлена ​​не з такого борошна , то в процесі варіння , продукт розбухає і стає занадто м'яким і липким. Так що для аль денте підходить паста тільки з твердих сортів пшениці. Крім пасти , Al dente може означати ще й ступінь готовності рису в Різотто , і навіть овочів.
Пенне рігате відмінно поєднуються з найрізноманітнішими соусами , починаючи від традиційних томатних або м'ясних , до більш винахідливих і оригінальних , заснованих на поєднанні овочів і сирів. Вони також прекрасно підходять для створення різних запіканок і з легкістю стануть головною стравою святкового обіду. Витончена форма Пенне рігате буде ідеальна і для густих насичених страв , як , наприклад , в класичному рецепті пасти « Боскайола ».

цікаві факти

Гладкі або ребристі ? Далеко не другорядна проблема, якщо врахувати , що вся Італія в цьому питанні може розділитися на дві партії , і у кожної будуть досить переконливі аргументи. Любителі Пенне рігате вихваляють їх здатність утримувати соус як усередині , так і на поверхні пасти , в той час як прихильники пенне позбав ( гладких пенне ) захоплюються її більш тонким і ніжним смаком.

Вага: 500г

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Рекомендуємо
©Copyright 2013-2019. Powered by Bellissima