Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл
Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл

Продукти харчування - Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia 700мл

Виробник Vitasia LIDL (Голандия)
Модель: Остро-сладкий соус Чили Sweet saus Chili Vitasia 700мл
Наявність: На складі
Ціна 77.18грн.
Кількість:   В улюблені Порівняти

Гостро-солодкий соус Чилі Sweet Chili Saus Vitasia Пряний соус для ваших (східних) страв. склад: - Вода, - Цукор, - Sambal oelek* (10%) (перець, сіль, лимонна кислота, оцтова кислота, консервант: сорбат калію**) , - Перець, - Модифікований крохмаль (кукурудзяний), - Кислоти : оцтова кислота, - Сіль, - Часник, - Цибуля, - Згущувач ксантанова камедь***, - Консервант: сорбат калію**   Закритим найкраще зберігати до: див. кришку. Захищати від спеки і вологості. Вироблено в Нідерландах: LIDL Nederland GmbH , Postbus 198 , NL - 1270 AD Huizen   Алерген інформація : див заявлені інгредієнти 25мл - 40ккал - 2% GDA Харчова цінність 100г: Енергетична цінність / Калорії - 676 кДж/160 ккал Білки - <0,6г Вуглеводи - 39,4г з яких цукру - 38,2г Жири - <0,6 г   з яких насичених - 0,1г Харчові волокна - 0,8г Натрій - 1,30г   Вага нетто: 700 мл   * Sambal oelek (вимовляється Sambal Ulek , походить з голландського ) - гострий індонезійський соус , один із сортів Sambalu , свого роду пюре , приготований з стиглого червоного перцю Чилі , приправлений винним оцтом, кмином , сіллю і цукром. ** Сорбат калію Е202 - калієва сіль сорбінової кислоти, є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консервів , яєчних і кондитерських виробів , м'ясних і рибних продуктів , плодово-ягідних соків і безалкогольних напоїв , консервуванні фруктів і овочів для подальшої переробки. Сорбат калію дозволений практично у всіх країнах світу. *** Ксантанова камедь Е415 - природний полісахарид , використовуваний в харчовій промисловості як емульгатор і стабілізатор. Отримують ксантан шляхом ферментації глюкози або сахарози бактеріями Xanthomonas campestris .

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Рекомендуємо
©Copyright 2013-2019. Powered by Bellissima